Escape-room [esc] Haarlem


Help het verzet tegen de Spaanse inquisitie

Wist je dat Coster 52° ook een escaperoom heeft? In één van onze kelders waan je je in echt historisch Haarlem. In onze escaperoom word je teruggenomen in de tijd: naar de gespannen situatie tijdens de 80-jarige oorlog. Geniet vooraf of na het spelen van de escaperoom van een hapje en een drankje.

Informatie en prijzen

Onze kamer is geschikt voor 2 tot 5 personen; het is vanwege voorschriften van de brandweer niet mogelijk om met meer dan 5 personen tegelijkertijd een kamer te spelen. Voor grotere groepen maken we graag een arrangement op maat. De kosten voor het spelen van onze escape-room bedragen € 79,95 per kamer.

Reserveren voor de escape-room

Wij krijgen veel vragen waarom onze escaperoom nog gesloten is, terwijl andere escaperooms al heropend zijn. Onze escaperoom bevindt zich in een afgesloten ruimte ondergronds en heeft zeer weinig tot geen luchtcirculatie. Wij zullen dus pas de escaperoom heropenen wanneer het kabinet alle restricties op heft. Het gaat tenslotte niet alleen om uw gezelschap, maar ook de groepen die voor en na u gespeeld hebben. Wij begrijpen dat een aantal van u al een tegoedbon in handen heeft, en ik wil dan ook benadrukken dat u altijd uw aankoop mag retourneren via de instantie waar uw aankoop gedaan is.

Dank voor uw begrip!